fredag 21. mars 2008

Oppdatering.

Idag kom min mann inn til en finere frokost. Telysene fikk jeg av Ellenstrikkedilla sammen med lappene. Det er ikke akkurat påskefarger, men jeg er ikke så flink med slikt.

Ellers så kan jeg nevne at jeg har meldt meg av fisketeppealongen. Jeg mangler motivasjon rett og slett. Prioriterer strikket vennskapsteppe og sokkealong.

Har meldt meg på fantasialong og mer kan jeg ikke si om den saken. Jeg har funnet ut hva jeg skal gjøre. Det er en enkel måte å gjøre det på. Så den 15. april kommer resultatet.

Når det gjelder ett år i farger så har jeg lagt inn for mars. Februar ble det ikke noe. Laget noe, men den ble så mislykket at jeg ikke viser den fram. Skulle bli en serviettholder, men......

I julegavealonger blir marssokkene julegave til en eller annen i slekta. Min mann foreslo at de skulle være julegave til meg fra ungene. Jaja vi får se.

Jeg har begynt å strikke sokker til min mann. De skal jo være sååååå lange. Jeg har endelig lært meg hvordan en skal strikke fra tåa og opp og kommer til å gjøre det på de fleste parene jeg strikker heretter. Bonussokkene for februar er på pinnene ennå, men mangler bare den ene tåa før jeg er ferdig med de. Bonussokkene for mars er også på pinnene. Måtte bare prøve ut hvordan mønsteret var siden jeg ikke forsto mønsteret, men strikket ut fra bildet.

Fortsatt god påske.

5 kommentarer:

Kate sa...

Titter innom bloggen din for å ønske deg ei fortsatt fin påske. Vennskapteppet blir kjempeflott, moro med sånne alonger.

turvid sa...

Fortsatt god påske til deg også. Takk for titten. :)

sipusa sa...

Synes det er et flott påskebord jeg! Grønt er i tillegg optimistisk og vårlig:-D

Og ja, den fantasialongen ja...jeg er enda ikke helt sikker på hva jeg vil, jeg kommer nok til å få en komplisert idé og så ikke få tid til den....:-P hehe

aminor sa...

Så koselig frokostbord.
Der kommer jeg gjerne til for å spise.....

Torunn sa...

Så koseleg frukostbord!!
Ønskjer deg og dine ei flott helg!