søndag 2. mars 2008

Kurs våren 2008

Denne helga har jeg vært på kurs og lært meg Confetti-teknikken. Det er altså kjempemorsomt. Nå kan jeg ikke kaste den minste lapp av stoff, for alt kan brukes. Det var Kari Melsom som hadde dette kurset og det var virkelig et interessant og dette kan en bruke til alt mulig.

Midtstoffet består av smalstripete stoff som er oppskåret i kvadrater som igjen er sydd sammen med stripene motsatt vei annenhver gang. Det kommer fram på bildet under.
Selve Confettien er det vi pynter med. Da stryker en vliselig på stoffet på skrå og skjærer det i små kvadrater for så og stryke det sammen på teflonark. og så stryker en det der en vil ha motivet og syr med tette sting rundt kantene.

Jeg ble ikke ferdig, men fikk begynt på lukkekanten for å vise det fram. Har også tenkt å lage glassunderlag til 12 personer, de blir da med mindre kvadrater og en blomst. Dette skal bli en del av en juleduk til et storbord. Dere kan finne ut mer om Kari Melsom sine aktiviteter på Lappeverket.

5 kommentarer:

Torunn sa...

Hei "lappedame"! Så fin løper du har sydd. Jeg holder på med akkurat den samme :-) morsomt!
Ha en fin hobbyuke !

Anonym sa...

Hei igjen.Takk for i dag og at du fekk meg med på kurset.Løparen din blir heilt nydeleg!Det var utruleg moro.No er løparen min heilt ferdig,den vart fin!

Marita sa...

Ingen lapper er for store ingen lapper er for små nei! Tør heller ikke kaste en bit... nesten. Dette er en morsom teknikk jeg bare har sett andre har gjort, men ikke prøvd selv, men EN dag jeg veit.....

Marita sa...

og så skulle jeg selvfølgelig si at løperen din er fin!! Godt jobba!

Wenche sa...

Kjempefint arbeid!