lørdag 23. februar 2008

Oppdatering.

VENNSKAPSTEPPET.
Her går det i lappestrikking for tiden. Jeg har strikket lapper til de som skal få i mars og holder på med de som skal få i april. Dette er virkelig kjekt. Jeg har også strikket ferdig 3 lapper til meg selv, siden jeg ønsker et stort teppe. Det blir så stort som det blir når jeg er ferdig. Får se hvor mange jeg får til å strikke til meg selv. Dette blir et flott vennskapsteppe.

SOKKEALONG
Jeg har nesten ikke tid til å strikke sokker, men det går framover med bonussokkene for februar. De blir fine de og.

FISKETEPPET.
Ellers har jeg ikke kommet så godt igang med fisketeppet. Men jeg har tenkt å strikke noen fisker til og lage sovepose til dokka til min datter. Det må jeg klare til juni.

UFOALONG
Når det gjelder ufoalong så ligger jeg litt tynt an der og, men jeg får se om jeg ikke klarer å montere pinneetuiet i løpet av helga. Det er bare et tiltak å komme igang.

ETT ÅR I FARGER.
Jeg skkulle sy en serviettholder, men den ble totalt mislykket så det ble en suppeposeholder istedet. Den ble jeg så misflornøyd med at jeg ikke vil legge fram bilde engang. Men jeg skal sy en skikkelig suppeposeholder og legge fram før februar er gått.

Ønsker alle besøkende en riktig god helg.

1 kommentar:

Marita sa...

Man skal glede seg over alt det man får gjort og ikke ergre seg over det man ikke får gjort. Det kommer flere dager til å ta fatt på "glemte" prosjekter. God helg til deg også!