søndag 3. februar 2008

En liten rapport.

Her kommer det enn aldri så liten oppdatering. Jeg har hatt det litt travelt med vennskapsteppealongen, men nå er vi fullt lag og har fått kommet igang. Jeg koser meg med å strikke lappene foran tv'en om kveldene. Er ferdig med en.

Og så har jeg meldt meg på fisketeppealong. Jeg har funnet fram tykt bommullsgarn (paris) og pinner nr 5. Tenkte at det kanskje skal bli sovepose til dokke. Får se hvor langt jeg kommer. Går fort å strikke.

Har ellers fått ryddet i endel av rotet og ordnet meg med et system som fungerer for meg. Veldig greit å kunne finne fram i det en har av garn, stoff osv..... Får takke min mann for kjempefine hyller som han laga til meg. Der er det palss til veldig mye.

Ellers fikk vi et enkelt mønster når det gjelder februarsokker. Bonussokkene likeså. Holder på med hælen på begge sokkene.

Ønsker alle mine hobbyvenner ei fin uke.

6 kommentarer:

Else sa...

Tusen takk for kommentaren i min blogg. Koselig. Ha en fin uke.

Inghild sa...

Hei, og takk for besøk i bloggen. Høres ut som du har nok å holde på med for tiden :-) Skal følge med her, det dukker vel opp noen bilder etter hvert.

Anonym sa...

Hei!
Tusen takk for jobben du gjør med vennskapsteppe.Dette blir kjempespennde å bli med på... Er også ferdig med februarsokkene...så nå blir det lapper!
Ellen

Lilleduck sa...

Takk for besøk i blogge, mye fint du har her, Imponert over at du strikker sokker på to rundpinner samtidig, det har ikke jeg fått til enda. Gleder meg masse over vennskapsteppet en flott ide og har allerede 5 lapper strikket :)

Magaki sa...

Her var det trolig mye fint *imponert*

Du og jeg møtes etter hvert i flere forskjellige alonger *knegg*

Hannesol sa...

Takk for besøk hos meg og :) Holdt på å melde meg på denne alongen også, angrer litt nå når jeg ser alle de fine lappene! - Ha en fortsatt god og kreativ uke!