fredag 11. januar 2008

Ryddetid

I dag har jeg vært på kvisten og prøvd å få samlet sammen strikkegarn. Jeg har en hel haug med garn som jeg kan strikke ikke bare sokker, men votter, hals og luer også. Tror jeg skal bli passe lei av å strikke sokker hvis jeg skulle strikke av alt. Så det blir nok noe annet også. Jeg fant ikke bare strikkegarn. Jeg har jammen massevis av heklegarn, så jeg får gå løs på det når jeg har fått brukt opp strikkegarnet. Trodde ikke at jeg hadde så mye før jeg samlet det sammen. Hadde litt her og der på kvisten. Har kommet langt på bonussokkene for januar i sokkealongen. Tror at jeg skal rekke å strikke et par enkle sokker til før mønsteret på februarsokkene kommer. Går fort å strikke de på rundpinner.

3 kommentarer:

Marita sa...

Det er vel nå du skriver "gjøre-liste"? Det burde jeg gjort også. Jeg har ikke bare eget garn, men en venninnes garn også for at jeg skal strikke sokker til barna hennes *ulp* Må kanskje ta fatt på det...
Heklegarn: Har mye av det også. Tror du jeg kan strikke av det med dobbelt garn? Kluter f.eks....

sopran sa...

Hei Takker for tilbakemelding på julegavealongen:) I forhold til oppskriften i Hjemmet stop den nr 35 2007 i eget vedlegg som het 25 flotte strikkeoppskrifter.
Møpnsteret er opprinnelig et barnemønster men jeg har økt opp til voksen størrelser og ned i babyborn uten problemer. ELlers ser jeg du kommer fra Hafslo, mange gode minner der i fra i tidrommet 1985 - 1988 da jeg var student i SOgndal :)

Sidsel sa...

Ja så var det å få litt orden på det hele..DET er jammen ikke lett altså,pjuhh..Men gøy når man finner noe kjekt man hadde "glemt" *rødme* Ha en kreativ helg :)