fredag 26. september 2008

Litt oppdatering.

Jeg har vært med på en forundringsalong inne på trådsnella. Som dere ser så er det en babyjakke. Kunne kanskje valgt andre farger, men siden jeg ikke visste hva det var før jeg fikk siste del (av 6 deler) så ble den slik. Jeg ble fornøyd og denne jakken kommer jeg nok til å strikke flere ganger. Så nå er det bare å håpe at flere av mine venninner blir gravide (hi-hi).
Jeg har også meldt meg på en pannebåndalong. Tenkte at det var noe nyttig å være med på. Her er septemberpannebåndet. Den var kjempeenkel å strikke og kommer nok til å strikke dette mønsteret flere ganger.

Jeg har også laget et par bidrag til månedens tema inne på hobbykroken. Siden det ikke kan publiseres ennå får dere ikke se de. Tema var jul.

Lag 7 på vennskapsteppe inne på hobbyboden er kommet igang. Jeg har sydd et par lapper, en for oktober og en for november. Den for november sydde jeg på quiltekvelden i går kveld. Den passet inn i teknikken. Så nå skal jeg til å sy septemberlappen.

Ellers holder jeg på med litt av hvert som har en tendens til å bli liggende. Jeg er nesten ferdig med ei tovet veske (min første). Det var en utfordring inne på hobbykroken. Har bare finpussen igjen på den.

Ha ei fin helg hobbyvenner.

2 kommentarer:

Anonym sa...

jakken ble nå kjempesøt synes jeg da. Fin fasong og artig mønster.

Magaki sa...

Jeg synes at fargene var nydelige :)