lørdag 12. september 2009

Tepper og duker underveis.

Jeg har endel arbeider underveis. Først ute er et dokketeppe som skal bli en gjevinst. Skal hekle 5x5 ruter og en kant. Heklet i bambino ull på heklenår ln 2,5.

Dette er en strikket duk som jeg begynte på for minst 14 år siden og så har den blitt liggende fram til nå. Dette blir også en gjevinst. Mangler ca 20 omg.

Dette er en heklet duk som jeg begynte med for minst 14 år siden som også har blitt liggende i mange år. Også gjevinst. Mangler siste omgangen.
Dette er de lappene jeg har heklet på hexagonteppet. Har ikke festet trådene ennå. Legger de ikke i korga før de er festet.Gjevinstene skal være ferdig til slutten av oktober. Prøver å hekle en lapp om dagen på hexagon. Hekler opp et nøste om gangen.
Har oppdatert den andre bloggen min med 3 ferdige produkter.
Ha ei fin helg.


8 kommentarer:

Rubia sa...

Du er flink til å lage flotte tepper!

Brit sa...

Takker for hyggelig kommentar på bloggen min, trivelig at du vil være med i det store julegavekalenderlotteriet:)
Ha en flott dag i Hafslo ( der var jeg mye fra 1985 -1988)

Bodil sa...

Her var det mykje spanande på pinnane! Nydeleg hekla duk.

Hannesol sa...

Her blir det masse flotte gevinster, hekleduken blir nydelig! Du spurte om stjerneskuddsmønster; litt vanskelig å forklare med ord, men det er skjell som snus på hodet annen hver omgang.Man hekler st tils (= sammen) annen hver omgang istedenfor enkeltvis.Uff det var vanskelig å forklare, men det er et greit diagram for dette i boka "ABC for hekleentusiaster". Ha en fin kveld :)

Rubia sa...

For en nydelig duk!

Krisses hantverk sa...

Hej,hälsningar från Närpes, Finland! Du har mycket fint på dina bilder,man får många ideér :) Jag har också provat hexagoner och jag har massor av restgarner som borde användas,nu fick jag många bra tips. Tack ska du ha!

Marita sa...

Har du blitt ferdig med de flotte dukene da? Kunststrikk er flott. Gikk lei for ca 12 år siden selv...

LivM sa...

Så flink du har vært! Den duken var jo råflott. Utrolig at du har hjerte til å gi den fra deg, men på den andre siden så vil du jo glede den som vinner den!