søndag 18. januar 2009

Litt av hvert.

Jeg har vært flink til å gjort ferdig noen prosjekter jeg har begynt på.

Dette er et par sokker til min bror. Stikket med garnet online og pinne nr 3,5. Har strikket et par sokker før i samme garn og har nok til et par til i ca str 38 tror jeg. Har lagt dette garnet tilsides. Ble litt lei. Mønsteret er blue waffle mønster på legg og rett resten. Hæl og tå er strikket med hælforsterkergarn i tillegg.

Dette er to par sokker som jeg har strikket til guttene (tvillinger) til et vennepar. Det ene paret har jeg strikket hælen tilslutt. Gjorde akkurat som tommelen på vott. Felte av halvparten av maskene på en omgang og la opp igjen like mange masker på neste omgang. Jeg synes ikke noe om den måten å strikke hæl på, så jeg kommer til å strikke på den vanlige måten.

Dette er et pannebånd som jeg har strikket. Jeg har brukt et mønster fra ei bok som inneholder et hjerte og i rosa brukte jeg et mønster som jeg har tatt fra et pannebånd og leggvarmere i garnstudio. Dette skal bli en gave til ei venninne av min datter fra min datter. Legger ved noen kroner i tillegg.
Dette er oppvaskkluten for januar. Den er strikket i perlestrikk og garnet paris på pinne nr 5.Dette er oppvaskkluten for desember og så er det Lille Rosin som har designet den. Kjempeenkel å strikke og fin ble den. Fikk ikke til et godt bilde. Kunne vært større og heller strikket med tykkere garn. Denne er strikket med mandarin clasic på pinne nr 3,5.Jeg skulle ikke strikke flere lapper til teppet inne på projo, men så kom Zirkona inne på Trådsnella med en ny along der kontstrikk var tema. Jeg har ikke meldt meg på, selv om jeg har veldig lyst. Ho la ut et formønster som jeg prøvde meg på og jammen klarte jeg å knekke koden denne gangen. Har prøvd før, men ikke skjønt det. Så tusen takk Zirkona.

Ellers holder jeg på å gjøre ferdig noe som jeg ikke vil fortelle hva er ennå, siden jeg tenkte å sende det inn til månedens inne på Norsk Strikkeforum. Når jeg er ferdig med det (blir det ikveld) så skal jeg begynne på et par sokker til ei niese tenkte jeg.4 kommentarer:

Elins Strikkeri sa...

Ååå kor mange fine sokker du strikker!!

sjante sa...

Så kreativ du er:-) masse fint du lager

Marita sa...

du er en racer på sokker. Hvor mange har du strikket på en mnd på det meste, tro? Du tar pusten fra med meg alle strikkeriene dine!

Synnøve sa...

Hei! For at vi skal kunne dele enda mer av vår strikkeglede har jeg opprettet en nettside, www.strikkeportalen.no, hvor du som blogger kan tipse andre om bloggpostene du legger ut. Du strikker jo så mye fint og jeg må takke for all inspirasjon! Jeg håper at mange vil bruke portalen slik at enda flere får glede av din blogg. Hilsen Synnøve