onsdag 31. desember 2008

Lappeteppealong - Projo.

Jeg står som moderator på lappeteppealongen inne på projo. Jeg har da ansvar for å legge ut mønster for hver måned. Det er kjekt å strikke lapper og så får jeg brukt opp garn jeg har på lager. Det svarte garnet har jeg kjøpt til dette formål, ellers bruker jeg kun garn jeg har liggende.

Jeg har strikket ferdig 3 lapper til et lappeteppe. Felles for alle er at jeg hekler en svart kant rundt alle lappene. Har ikke bestemt meg om jeg skal sy eller hekle sammen ennå.

Denne har jeg heklet i bestemorsrutemønster.
Denne har jeg begynt i et hjørne og laget en flette diagonalt. Tror jeg må hekle en omgang med svart til for å få den like stor som de to andre.

Denne har jeg heklet bestemorsrute. Strikket en flettekant rundt og heklet rundt der igjen.
Jeg holder på å strikke en lapp med perlestrikk og har igjen å hekle en kant rundt en annen lapp.


1 kommentar:

Jannicke sa...

Hei, Jorunn
Flott side du har. Jeg hadde lyst til å delta på GAAA-alongen på Projo, men ved nærmere ettertanke lurer jeg på om jeg skal delta i teppealongen din. Er helt ny både i forhold til blogg og alongprosjekter. Vet at noen gir fra seg det de lager når de er med i en along. Jeg ønsker å delta i en teppealong, men vil beholde teppet. Har forstått at du startet teppe-alongen i desember i fjor - da bør vel jeg strikke to lapper ganske kjapt. Det er en lapp i måneden, ikke sant?

Mange spørsmål i denne kommentaren, men slik er det å være nybegynner.

Masse interessant på siden din - du hører nok fra meg igjen ganske snart.

Hilsen Troja (Jannicke)