torsdag 27. november 2008

Gevealong - Trådsnella, Sokkealong - Projo, +++

Her blir det ikke så mye blogging for tiden, men her er noe av det jeg har holdt på med.

Inne på Hobbyforum har de noe som kalles krativ stafett, der vi skal utfordre hverandre til å lage noe av det vi har på lager. Jeg har laget en julepose, men fikk ikke fram mønsteret skikkellig. Det skal være en borrelås bak og på veggen slik at jeg skal ha julebrev inni.

Min datter skulle i bursdag til et tvillingepar idag og da laget jeg disse kortene.

I sokkealongen inne på projo var det Campfiresokker som var mønster for november og desember. Mønsteret kom ikke så godt fram, men jeg har brukt mønsteret på vristen og 1 rett og 1 vrang på skaftet.


Og så har jeg strikket et par pannebånd til tvillingene som hadde bursdag i dag. Jente og gutt. Mine to eldste som er fotomodeller. Disse er strikket veldig raskt og enkelt. La opp 60 m på pinne nr 5 og strikket 2 omg 1 r og 1 vr og så strikket jeg glattstrikk et stykke og så avsluttet jeg med 2 omg 1 r og 1 vr.

Dette har jeg på pinnene for tiden: 1 par campfire sokker, 2 oppvaskkluter og 1 lapp til lappeteppe. Har forresten strikket 4 lapper til et teppe og 2 til et annet teppe. (Forskjellen på størrelsen ble litt for stor til å bruke de sammen.) Har brukt opp ca 200 gr garn så langt. Går ikke så fort, men framover.

Ellers vil jeg takke alle som har vært innom på besøk i bloggen min og lagt igjen spor etter seg. Det er så koselig å få kommentar.
Ha ei fin helg hobbyvenner.

4 kommentarer:

Sandra sa...

her var det mye fint ! Kortene du har laget ser utrolig proffe ut =) Aldri fått til noe slikt jeg nei :p

LivM sa...

Skal si du er kreativ. Flotte ting du lager og de pannebåndene var jo smarte. Ha en fortsatt fin søndag!

Dorthe sa...

Du har da virkelig litt igang du:) Sitter å gleder meg til teppealongen:) Skal bestille garn til den. Ha en fin en fin søndag

Marita sa...

Så koselige kort. Og stadig ferdige strikkeprosjekt - alt du rekker!