søndag 5. oktober 2008

Symysteriet - hobbyboden, mysterie - hønsegården, mysterie - NSF

Jeg har kommet inn i en stim der jeg har lett for å beygnne med noe nytt villig vekk. Har planer om å få gjort noe med det.

Først vil jeg takke Elisabeth for en fantastisk sy-mysterie. Jeg er ikke så fornøyd med fargevalget egentlig og jeg lager en annen kant enn på mønsteret. Ble litt kjedelig med de fargene. Neste gang skal jeg bruke flere farger. Ellers var dette et mønster som jeg liker. Tror den kan være fin til å få unna rester også.


Inne på Hønsegården går det også et mysterie. Jeg har strikket 2,5 rapport av 6. Vet ikke helt hva dette blir ennå, det får vi kanskje vite på onsdag når neste del kommer. Spennende.

Inne på hobbykroken har jeg stått for hekleutfordring. Skulle jo hekle masse tenkte jeg, men så ble det litt av hvert istedet. Her har jeg heklet et hjerte og sydd en rød kant rundt. Og så skal jeg sy en rød kant rundt og så blir det en kuvertbrikke. Ble ganske fornøyd. Ville prøve kombinasjon hekling, dongeri og jul.

Har også heklet en liten brikke, også her kombinerer jeg med sying. Har litt sans for kombinasjoner egentlig. Tror jeg kommer til å ha en svart kant rundt.

Og så har jeg fått to vennskapslapper. Den til venstre fra Syglad og den andre fra Sandra. Tusen takk for nydelige lapper til dere begge. Jeg er kjempeglad for begge. Fikk ikke fargen helt fram på bilde, men jeg synes at lappene passer fint sammen.


Når det gjelder ryddesjauen så har jeg ryddet fryser og begynt å ordne med klær oppe på kvisten slik at jeg får levert det til Øst-Europa. Det er MASSE mer jeg skulle ha gjort, men det går ikke så fort akkurat. Det er så mye annet som er kjekkere, som håndarbeid f.eks.

Sokkealong.
I sokkealongen på projo så holder jeg på å strikke bayeriske sokkene på pinne nr. 2 og det går heller tregt. Men de blir fine når de endelig blir ferdig. Valgte feil garn egentlig, men disse sokkene strikker jeg kun en gang i mitt liv ja.

Oppvaskklutalong.
Jeg har også strikket litt på oppvaskkluter, men de har jeg ikke fått tatt bilde av, mangler å feste tråder på en. Det finnes mange fine mønster på oppvaskkluter så det er ikke så vanskelig å finne mønster til oppvaskklutalongen inne på hobbyboden. Det vanskeligste er å velge hvem jeg skal legge ut for hver måned. Har 2 - 3 valgmuligheter.

Babybornalong.
Har meldt meg på babybornalong inne på Strikkepinnen. Der kan en velge mellom flere sett og jeg har valgt et enkelt og greit mønster som går fort å strikke.

Pannebåndalong.
Har også tenkt at jeg skal strikke et pannebånd i måneden, så da tenkte jeg at det var greit å være med på en along. Det går fort og greit å strikke.

Sokker.
Ellers har jeg sokker på pinnene. Nesten ferdig med et par og begynt på et nytt par.

Da tror jeg hat jeg har fått med det meste. Målet mitt må være å få gjort noe med meg selv slik at jeg ikke har så mange prosjekter på gang.

Ha ei fin uke hobbyvenner.

4 kommentarer:

Elisabeth Augusta sa...

Hehe, ingen fare for å bli arbeidsledig ser jeg. Det er en god ide å bruke rester på denne måten, og farger og sammensetninger er det jo uendelige muligheter av.

Sandra sa...

jøsses, her er det masse på gang ! :o
leager link til deg fra bloggen min jeg, hit vil jeg komme ofte på besøk ;)

Marit sa...

Ser ut til at du har blitt smittet av "along viruset"! Det er morsomt med slike utfordringer. Jeg var også med på babyjakken på Trådsnella. Blir helt inspirert av å se alt du er med på!
Ha en kreativ dag!
Marit

webbelin sa...

Oi oi, oi .. så mange alonger du er med i.

kjempefint mønster du strikker .. gleder meg til å se det ferdige resultatet