tirsdag 13. mai 2008

Restegarn-prosjekt.

Fant ut at jeg kunne blogge et teppe som jeg regner med vil ta laaaaang tid å bli ferdig med. Jeg strikker inn all smårester. Har lagt opp 500 masker på pinne nr 3,5. Det blir ikke likens
over hele omgangen hele tiden heller. Så jeg er spent på hvordan det blir selv. Jeg har lært meg å feste trådene etterhvert nå, så det blir ikke flere tråder å feste enn de som vi ser her. Jeg strikker rundt slik at jeg må sy og klippe opp når jeg har fått det stort nok. Min svigerinne har også kommet med noen smårester. Så dette skal bli stort altså.

7 kommentarer:

frøken ij sa...

oj, det her blir spennende. tror nok det kan være greit å feste tråder etter hvert, ja. visst ikke hadde det blitt en voldsom jobb i etterkant. hehe

Matja sa...

Dette blir flott.Lurt å strikke det rundt og klippe etterpå.Går litt fortere da.Mye fint her hos deg.Ha en fin dag:)

Akvarella sa...

Hei, takk for besøket, hyggelig når noen stikker innom.Jeg har kjøpt en bok på Husfliden som heter :Strikke -Hekle og Binde. Den er skrevet av Gjertrud Saglie.
Der er det Tvebinding, kundtstrikk, dobbelstrikking, hakking, pjoning og nålbinding.

Sandra sa...

dette ser ut som et spennende prosjekt :)

Anonym sa...

Heisann. Innom for å ønske deg ei fin 17.mai helg. Eg og mannen min reiser på hytta :) Spennandes restegarn prosjekt du har begynt på.
Klem fra Ronille

lenas sa...

Så spennende det teppet ser ut :)
Alfabet teppet finner du i en bok fra Debbie Bliss som heter the Baby Knits Book. Hvis du sender meg mail på lencilla@hotmail.com kan jeg scanne oppskrifta å sende deg den ! Det er et veldig vakkert teppe :)

rigmor sa...

Blir spennende å se hvordan teppet blir når det er ferdig.Ha en fin 17.mai.