tirsdag 26. mai 2009

Hexagonteppe.


Det går framover med hexagonteppet. Denne uken og neste uke blir det ikke heklet så mye, men ellers hekle så mye jeg kan. Tiden strekker ikke til.

Olavas bestemors-rose.


Jeg har prøvd å bestemors-rose som Olava har laga mønster til. Den var grei å hekle og er en rute som en kan variere mye med farge. Eneste forskjell jeg gjorde var å hekle 2 lm istedet for 1 i 2. omgang. Ellers fulgte jeg oppskriften.
Men hva dette blir vil jeg ikke si. Det får bli en hemmelighet til jeg er ferdig. Så dere vil ikke få se flere lapper av denne typen altså.

fredag 22. mai 2009

Restegarnsteppe til dokka.


Jeg er ferdig med et restegarnsteppe. Det ble ikke fint etter min mening, men min datter synes at det er kjempefint. Det ble ikke så stort så det blir et stort dokketeppe.

Resten av smårestene går i bosset. Kun småe stubber igjen. Gått grundig lei. Heretter skal jeg være flinkere til å bruke rester etterhvert.

tirsdag 12. mai 2009

Hexagonteppe.


Inne på hobbyboden er det startet en along som heter "en bestemor om dagen". Det er meningen at en skal hekle ei rute om dagen gjennomsnittlig. Jeg har valgt å hekle disse lappene og hekler de sammen etterhvert. De går fort å hekle og jeg synes at de er kjempemoro å hekle. Har satt meg som mål å kun hekle 7 lapper i uka slik at jeg ikke skal gå lei med en gang. Så jeg er så og si ferdig for denne uka. Hadde heklet en til, men tok feil farge i midten. Derfor mangler det en. Målet er å bli ferdig om 5 år, så jeg har god tid.

mandag 11. mai 2009

Ny blogg og ferdig veske.

Jeg har laget meg en ny blogg der jeg kommer til å legge inn ferdige produkter og bruke denne bloggen til produkter under produksjon etterhvert. Her vil dere finne bilde av ei veske jeg har hekla av kun restegarn.

Det blir ikke tid til så mye blogging nå framover, men jeg skal prøve å få blogget en gang i måneden om ikke mer.